Traject Enderun, Leerweg tot het dienend Leiderschap

Onderdeel: "Taal en Eigenschappen van de chakra's".


Enderun

Initiatiefnemer en hoofddocent Enderun
Yildirim Ekin
Tel.31639511364
e-mail: yilekin@gmail.com
www.coachjetalent.nl


Corine Kabel
Brinkstraat 2-I
1097Vl Amsterdam
tel. 020-6943865 / 0623245167
e-mail: corine@oorsprong53.nl
www.oorsprong53.nl


De reden om de chakra’s als leermiddel te kiezen voor dit traject.


Tijdens deze bijeenkomsten ga je kennismaken en je verder verdiepen in de werking van de zeven chakra’s.

Chakra’s zijn energetische verbindingen tussen je fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichamen ofwel aura genoemd. Je denken heeft invloed op hoe je je voelt en daar komen emoties, reacties en gedragingen uit voort.

In de cellen van je lichaam liggen daarom de herinneringen opgeslagen van onverwerkte emoties. Een voorbeeld. De eigenschappen van het eerste chakra zijn o.a. aarden, veiligheid en structuur. Indien dit chakra door bepaalde overtuigingen en ervaringen niet goed stroomt dan kan er controle en angst ontstaan. Een gevolg hiervan kan zijn dat de bijnieren overbelast raken. Een ander voorbeeld: de eigenschappen van het vierde chakra (het hartchakra) zijn o.a. onvoorwaardelijke liefde, genegenheid en acceptatie. Een gedachte als “ik ben het waard om bemind te worden” kan je wellicht niet voelen. Er is dus een blokkade. Door een proces aan te gaan van verwerken kan het hartchakra zich weer gaan openen zodat op gevoelsniveau “het bemind voelen” ervaren kan worden.

Op de hoogte zijn van hoe je energetisch systeem werkt kan je dienen in je ontwikkeling naar meer zelf vertrouwen. Het kan je helpen je energetisch systeem zo optimaal mogelijk te gaan gebruiken, de energie van de ander te herkennen en daarmee om te gaan.

Dit traject is opgezet en bedoeld als een zachtaardige en voedende beweging naar jezelf, als een verdieping voor jou als mens.


Thema’s van de bijeenkomsten.

Mocht je geraakt worden door deze informatie dan is het mogelijk je op te geven voor een nieuw te vormen groep. Deze zal op een nader te bezien tijdstip plaats vinden.
Weet je welkom!

De docente
Mijn naam is Corine Kabel (1953)
Ik ben in 1992 opgeleid tot Natuurgeneeskundige te Amsterdam.
In 2003 ben ik mij verder gaan ontplooien binnen de School voor Mystiek “Ranthia” te Amsterdam.
Ik studeerde in 2006 af als healer, aurareader en teacher.
Sinds 2007 ben ik werkzaam in mijn Praktijk “Oorsprong53” en begeleid ik mensen van uit de integratie van mijn opleidingen en levenservaringen met als uitgangspunt “het vinden van je eigen antwoord.”